За втора поредна година фондация EMPROVE ще представи второто издание на

...
За втора поредна година фондация EMPROVE ще представи второто издание на
Коментари Харесай

10 популярни мъже застават с лицата и гласовете си зад кампания за мъжкото ментално здраве

За втора поредна година фондация EMPROVE ще показа второто издание на фотоизложбата “Чуй гласа ми ”, в която  Павел Червенков ще улови  душата зад лицето в момент на откриване - 10 известни мъже застават с лицата и гласовете си зад акцията, обвързвана с психическото здраве на мъжа, с която да извърнат внимание и да ангажират обществото с този проблем. 

Те ще трансформират визията, че мъжете не могат и не би трябвало да приказват за менталното си здраве, за това, че се усещат уязвими, за страстите, страховете и прекарванията си. 

На 22 ноември от 18:30 ч. в MISSIA23 (ул. Мизия 23) ще застанете „ очи в очи “ с портрета, а посредством QR код и да чуете какво усещат мъжете, от които се чака да са мощни, смели, даже безгрешни.

В това издание пред обектива на фотографа застават: Владимир Пенев, Иван Бърнев, Светослав Иванов, Джун Йошида, Димитър Павлов, Стефан Иванов, Симеон Колев, Мариян Станков-Мон Дьо, Константин Трендафилов-Папи Ханс и Мартин Чой.

Изложбата е част от международната акция за мъжкото здраве #Movember – включително и психологичното.

Защо фондация, която овластява дамите, посвещава цялостен месец и арт план за мъжете 

  " Защото рано или късно потискането и прикриването на страстите избива в стрес, в болест, в принуждение. Защото наша задача е да насърчим грижата за психологичното здраве у всеки човек. Защото построяването на здравословни връзки стъпва върху шерването. Защото не е срамно от време на време да се покажеш слаб. Защото да лекуваш душата си е също толкоз значимо, едвам лекуваш тялото си ".  

 
Митко Павлов за " Чуй гласа ми "
Гласът на Mitko Pavlov е паметен, занимателен, разведрява ни и в най-мрачните сутрини. Но на 22 ноември ще ти го представим в друга светлина. Неговата искреност елементарно стига до сърцето. А с неговия глас се надяваме и други мъже да споделят своя. Добави “Чуй гласа ми ” – фотоизложба за мъжкото психологично здраве в културния си календар. #ЧуйГласаМи
Posted by EMPROVE on Sunday, 12 November 2023

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР